top of page

Behandelingen:

Gellak:

Gellak nieuwe set: Je naturelle nagels verzorgen met een kleurtje waar je langer geniet van hebt. Bij gellak zal je ontdekken dat je kleurtje er nog steeds mooi uit ziet na 2 weken. Dit is een leuke vervanging van de nagellak waar je al snel een nieuw kleurlaag van moet leggen of het tijd moet geven voor te drogen. Doordat je voor een fijne techniek kiest zullen je nagels hierbij een elegante look krijgen zonder dat ze een verdikking lijken. Gellak wordt op eigen lengtes geplaatst, hiervoor moeten je nagels wel stevigheid bieden en gellak kan niet verlengd worden.

Gellak bijwerking: 2 weken genoten van je kleurtje? Dan is het nu tijd voor een bijwerking. Een bijwerking van gellak wordt aangeraden tussen 2 à 3 weken. Bij de bijwerking halen we de gekozen kleur van de nagelplaat, we passen een manicure toe en plaatsen een ander gewenst kleurtje.

Gellak verwijderen: Tijd voor een stop in te lassen en over te gaan naar naturelle nagels. Dit kan uiteraard ook. Na het afhalen van de gekozen kleur passen wij nog een manicure toe en bieden wij de optie aan om een nagellak versteviger te lakken.

Gellak voeten: Gekleurde tenen zijn altijd fijn, zowel bij een gelegenheid als in de zomer maanden. Matching hands & feet of gecombineerde kleuren, deze keuze neem je volledig zelf. Gellak op de tenen voelt heel dun aan in een schoen, ook als de nagel gaat groeien zal gellak buigbaar blijven waardoor de druk in een schoen beperkt wordt. Gellak op de voeten is een sterke aanrader in de zomer. Een open schoen met verzorgde tenen is altijd fijn en geeft al gauw een verzorgde look. Gellak op de voetjes, daar heb je al snel tussen de 6 tot 8 weken geniet van. 

Gelnagels:

Nieuwe set gelnagels maar op eigen lengtes: Zijn je nagels lang genoeg en ga je toch voor het gemak van gelnagels? genieten zal je zeker.  Kies zelf de look; een volledige kleur, french, glitter en/of babyboom. Door de verstevigde gel zal je geniet hebben tussen de 3 tot 4 weken. Gelnagels wordt aangeraden bij zowel de zwakkere nagels als de stevigere nagels. Ook nagelcorrectie is hierbij mogelijk, hiermee wil ik bedoelen dat we onder andere nagelbijters kunnen helpen van het probleem te geraken door een cover (gelnagel) over de nagel te plaatsen.  

Nieuwe set gelnagels met verlenging: Zijn je naturelle nagels niet lang genoeg en had je ze graag langer gehad, dan is deze optie het beste voor jou. Kies zelf de look; een volledige kleur, french, glitter en/of babyboom. Door de verstevigde gel zal je geniet hebben tussen de 3 tot 4 weken. Gelnagels wordt aangeraden bij zowel de zwakkere nagels als de stevigere nagels. Ook nagelcorrectie is hierbij mogelijk, hiermee wil ik bedoelen dat we onder andere nagelbijters kunnen helpen van het probleem te geraken door een cover (gelnagel) over de nagel te plaatsen. 

 

Bijwerking gelnagels: Genoten van gekozen kleurtje maar is het nu tijd voor iets anders? na 3 à 4 weken verwachten we jou terug voor een bijwerking. Hierbij worden losgekomen gel weg genomen, nagels ingekort , in gewenste vorm gevijld en voorbereidt op een andere look of opfrissing van je gelnagels. Kies zelf de look; een volledige kleur, french, glitter en/of babyboom. 

Gelnagels voeten: Gekleurde tenen zijn altijd fijn, zowel bij een gelegenheid als in de zomer maanden. Matching hands & feet of gecombineerde kleuren, deze keuze neem je volledig zelf. Een open schoen met verzorgde tenen is altijd fijn en geeft al gauw een verzorgde look. Gelnagels op de voetjes, daar heb je al snel tussen de 6 tot 8 weken geniet van. 

Nail Art:

Wij bieden gratis nail art aan. de keuze is ruim tussen steentjes, stickers, folie, stempels, etc. Neem gerust de kans om te genieten van een kleine extra op de nagel. Mogen wij, als team, vragen dit een beetje beperkt te houden. Dit omdat er niet heel veel tijd voor vrijgemaakt wordt en wij de focus leggen op kwaliteit van de nagels.

Herstellingen:

Bij ons, The Nail Lounge, zijn herstellingen volledig gratis. Er is niets zo vervelend als een nagel waar een stukje vanaf is of waar iets storend aan opgemerkt wordt. Hiervoor moet je geen afspraak inboeken in de agenda. Alle bestaande klanten hebben de mogelijkheid om telefonisch contact op te nemen (gsm nummer is te vinden in de herinneringsmail), je kan per mail contact opnemen via de aanvraag formulier (formulier is te onder tab 'contact').Door gratis herstelling aan te bieden willen wij onze service naar een ander level brengen, dit is iets wat maar weinig nagelstudio's aanbieden.

bottom of page